Cicle DIJOUS EXQUISITS. Cada nit és dijous del 27 al 30 de novembre

Publicada en Publicada en Eventos, Socios

www.dijousexquisits.com

Dijous és la nit abans del cap de semana, és una nit tranquil·la, ideal per anar a sopar o anar al teatre. Dijous també és el dia central de la setmana, el gir de volta. Per això és exquisit, perquè deixa assaborir el que preanuncia.

Les filles Föllen tornen amb els Dijous exquisits, un cicle de quatre sopars-espectacles que té lloc les nits del 27, 28, 29 i 30 de novembre de 2013, a les 21,30 hores. Cada nit un grup limitat de 30 persones tindrà la possibilitat de viure una experiència única i propera, que combina l’art escènica, l’art gastronòmica i la informalitat d’una trobada entre amics.

Les vetllades consten d’un taller de cuina, un sopar, un espectacle i una copa. El carisma de la trobada és que els artistas – xefs i performers cada vegada diferents – i el públic comparteixin el sopar, trencant tot tipus de divisió experiencial dins les convencions de la vivència teatral.
Per participar als Dijous exquisits cal reservar plaça escribint a lesfillesfollen@gmail.com, el preu és de 33 euros tot inclòs.
Si es reserva abans del 17 de novembre el preu és de 30 euros. Si en canvi es vol participar a tot el cicle sencer, s’aplica un descompte del 20%.

www.dijousexquisits.com

Fotos: Joao Queirolo

PROGRAMA:
El tercer cicle de Dijous exquisits se centra en la cuina catalana d’arrel, amb una visió contemporània i fresca, i a banda proposa una panoràmica sobre la creació en dansa contemporània a partir de diversos estils.

– 27 DE NOVEMBRE, amb l’espectacle de dansa contemporània “Ballroom” d’Anna Hierro, acompanyat per la xef Núria Navarro, de les cuinetes del Circ Cric
– 28 DE NOVEMBRE amb l’espectacle de claqué contemporani “Entre mans i peus” de Laia Molins amb el pianista Marco Mezquida, acompanyats pel xef Alexis Peñalver, del restaurant La Pubilla
– 29 DE NOVEMBRE amb el tàndem d’espectacles de flamenc contemporani “Back again” de Dani Hernández (Spin Off Danza) i “Mi arma” de Laila Tafur, acompanyats pel xef Marcel Gasull, dels restaurants Morro Fi i Mitja Vida
– 30 DE NOVEMBRE amb l’espectacle de hip-hop “Observation” d’Arias Fernández (Bioshock), acompanyat pel xef Sergi Canals, del restaurant Riera29
Els cellers DO Costers del segre Castell del Remei i Cèrvoles aporten els vins per a tots els àpats, maridats segons la carta.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *